Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpadpapa
csendes tag
Sziasztok!
Acer Aspire 9920-as családi notebookunkra nagynehezen felkerült az xp. (vista volt rajta)
Minden műxik rajta, kivéve a bluetooth. Többféle xp.s drivert próbáltunk rá, ebből egy vagy kettő fel is ment rá rendesen, de az eszközkezelőben a bluetooth device alatt csak a bluetooth bus emulator van, a hardver nincs sehol. Felmennek rá a driverek, de mindig azt írja ki, hogy bluetooth device not found. Hiába kapcsolgatjuk a kapcsolóját, indítgatjuk újra, semmi.
Valaki tudna segíteni, mi lehet a gond?
Ha valakinek van ilyen notebookja, megnézné az eszközkezelőjében, hogy milyen bluetooth hardver van benne, hogy könnyebben találhassunk hozzá drivert?
Előre is köszi!
-
arpadpapa
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, ha valaki tud...
Van egy Acer Aspire 9920-as laptopom, s hdd-t szeretnék beletenni, levadásztam a manuálját, de csak a ramcsere van meg, tudna valaki segíteni, a Google-ban nincs róla semmi, vagy csak én vagyok ilyen béna? Valaki egy linket, vagy esetleg közvetlen tapasztalat?
Thanks előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx