- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Str8 sk8r #2247 üzenetére
Szia!
Én már vettem a "Qwerty"-be laptopot,és nincs jó tapasztalatom velük kapcsolatban.Mondjuk nem az enyém a gép, de már sok baj volt vele.Hogy csak egy-két példát mondjak.Állandóan melegedett a proci pedig a ventillátor bekapcsolt mindig.Az alaplap valamilyen neve nincs lap volt, biost nem lehetett frissíteni rajta.A "Qwerty"-be ott szerelik össze a gépeket,legalábbis amiket ők raknak össze.Meg nézettem egy nálam okosabb emberrel,és ő azt mondta hogy alul van méretezve a hűtési rendszer.Persze ez csak az én magán véleményem.Te attól még vehettél ott jó gépet.Ráadaásul megakarták magyarázni a szervízben,hogy biztos mi csesztünk el valamit.De mon dom ez az én magán véleményem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Alkatrészek eladók!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest