Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsicsuvi
tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 3542 laptopom (i7-4510u, 4GB ram, 840m vga, 250 GB Samsung evo ssd). Filmnézésre, nem gépigényes munkára, játékra (world of tanks, kerbal space program, hasonló igényűek) szoktam használni, de a ram már kezd nagyon kevés lenni, a wot és a ksp is időnként elkezd erősen laggolni, ha a chrome is működik.
Mivel csak 1 slotos, nem akartam sokat költeni a cserére, de most néztem a ram árakat, és az utóbbi fél év alatt erősen leestek. Szóval a kérdésem: ez: 8GB 1600MHz DDR3L 1.35V Notebook RAM Kingston jó lesz-e a laptopomba, vagy tudnátok más, hasonló tudású, esetleg olcsóbb ramot ajánlani? Vagy ha ez nem jó, milyet nézzek?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Windows Insider Program
- Jelszókezelők
- Milyen routert?
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest