- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regonelix
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket.
SSD lesz majd benne, memóriabővítésben is gondolkodok, de CPU-nál, ahogyan látom, a Intel® Core™ i5-3210M lesz a maximum az, amit még, elbír a Lenovo B580 laptop alaplapja. -
Regonelix
csendes tag
válasz
Regonelix #10819 üzenetére
Most néztem az árát és egy kicsit borsos (kb. 147.000 Ft) az árgép oldalán nézve, de az aliexpress-n, már más a helyzet, csak nem tudom, hogy ott, melyik a mérvadó.
-
Regonelix
csendes tag
Köszönöm, a Toshibánál fogok tenni egy próbát, viszont a Lenovonál, ezt a processzort néztem ki:
Intel® Core™ i7-3632QM - ha jól látom, ez a maximum, amit, még képes befogadni (tuning nélkül). -
Regonelix
csendes tag
válasz
Regonelix #10813 üzenetére
Köszönöm a választ, a CPU-Z programmal is megnéztem és az alábbi adatokat kaptam a Toshiba Satellite A300-1G2-re és a Lenovo B580-re.
UPDATE: most már jó a két hivatkozás -
Regonelix
csendes tag
válasz
Thunderzolee #10807 üzenetére
Köszönöm a választ, a CPU-Z programmal is megnéztem és az alábbi adatokat kaptam a Toshiba Satellite A300-1G2-re és a Lenovo B580-re.
(most néztem, a Google Doc, valamiért nem jól nyissa meg, mindjárt szerkesztem) -
Regonelix
csendes tag
Üdvözletem!
Két laptopban cserélnék/bővítenék CPU-t, RAM-ot, HDD-t.
Az egyik, egy Toshiba Satellite A300-1G2 lenne, bár nem tudom, hogy a Dual-Core T2390-et (1.86GHz), ki tudnám-e cserélni, a Toshiba Satellite C650-15F Notebookban levő Intel Pentium Dual Core T4500-re (2.3 GHz) (a képek alapján, szerintem nem).
A másik egy Lenovo G580 laptop lenne, ott még, nem néztem egy CPU-t.
Biztosra mentem, így mindkét laptopról, az Aida64 által kinyert adatokat másoltam be (remélem kellően részletes adatok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kutya topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest