- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
NiceFire
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy Fujitsu Siemens Amilo Pa2548 laptop, amely jelenleg működés képtelen. Műkődőképes állapotba szeretném hozni. Mivel a ventillátoron kívűl semmi életjel, ezért arra gondoltam, hogy proci vagy alaplap gond lehet. Jelenleg az alaplap felé hajlok erősen, mert akárhol keresek ehhez a tipushoz működőképes sehol sincs. Aki ebben tud segíteni azt megköszönném.
De valódi kérdés ami miatt ide írok. Az alaplapban egy AMD Turion 64 X2 TL-52 mobile processzor van jelenleg. Mivel szeretném kizárni a procit, mint hiba forrást ezért kerestem ilyen foglalatú processzort és egy AMD Mobile Turion 64 MK-36 találtam. Ez szintén S1G1 foglalatú.
A kérdés: az általam beszerzett proci cserélhető az eredetivel? ( Nyilván teljesítmény vesztés meg egyéb, de működne e? )
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Androidos fejegységek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest