- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkDragon5
csendes tag
Kösz a segitséget pont ezen az oldalon keresgéltem én is a processzoral kapcsolatban...a grafikus kártyám az nekem még megfelel 9600GT 512,nem karok nagyn sokat bele invelsztálni mert ahogy te is mondtad h nem nagyon érdemes és ezzel egyet értek veled....de viszont még új gépre nincs pénzem meg nincs is terve véve h elagom addig ha egy 20-30kért találok egy emlitett procit akkor abba is hagyom a fejleszgetést...
még max egy 2GB ram pluszba de az majd csak késöbb mert ugyebár 1+2 van benne amiböl illene egy négyest csinálni
-
DarkDragon5
csendes tag
kössz szépe na válaszokat...
kérhetnék egy linket ahol meg tudom nézni ezeknek a prociknak az árát...???
azt hogy tudom ki okoskodni h chipset és a bios is jó-e erre a procira....??? -
DarkDragon5
csendes tag
Hali
Van egy acpire 5930G-m és amikor nagyon meg vagyok elégedve vele....nem szeretnék megválni töle...csak itt jön a csak
...a processzor lepke fing benne intel Centrino core 2 duo P7350 le szeretném cserélni tudna valaki ajánlani valamit nekem találtam egy P9700-ast ami még elvielg kompatibilis lenne bele,de 3 watt-al több a fogyasztása az még határ érték vagy nem???A meglévö cpu paraméterie penryn mag,45nm TDP 25watt,2.0 Mhz,a segitséget elöre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ingatlanos topic!
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest