- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hektorka69
tag
Sziasztok! nemrég írtam ide a fórumra egy emachines e525 ram bővítés és proci csere ügyben!
Minden nagyon jól sikerült kapott a az 1gb mellé még 2-őt illetve az egymagos proci helyére egy
T3500-as kétmagos procit!
Fekete leves: első indításra szépen bekapcsolt a gép felismerte az új procit illetve a további 2 gb ramot
viszont a wifi elszállt... nem világít a kis LED sem próbáltam a drivert újratenni...nem segített.
Rendszert nem raktam újra.
Ebben kérnék segítséget!!!
Esetleg kellene bios frissíteni?köszönöm előre a segítséget!
Üdv! -
hektorka69
tag
a gpu egy brutális gtx 690-et megszégyenítő:
Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family
a segítséget köszönöm, és várom a választ!
Üdv! -
hektorka69
tag
Sziasztok! Van nekem egy acer emachines e525 laptopom! eddig xp volt rajt de most feltettem egy win7-et
kiraktam azt a kis minialkalmazást az asztalra ami mutatja h mennyire van kihasználva a proci meg a ram.
A ram 2 weblap megnyitásánál 80%-on megy.
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e bővíteni rammal a gépet? Van e benne neki szabad hely?
illetve h hány mhz-es ramot lehet beletenni?
most jelenleg 1GB ddr2 van benne!
illetve még annyit h esetleg valami erősebb kétmagos procit lehet-e bele tenni?
egy 2,2 ghz-es celeron van benne és nagyon lassú!
Ebben kérném a segítségeteket!!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest