- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kampó
senior tag
válasz
Thunderzolee #5499 üzenetére
Hát nyilván nem gamer gép nem is vagyok nagy gamer. Amikkel eddig akrtam játszani tudtam ez két napos noti. Még szinte semmi nincs rajt. Előtte egy asztalim volt. Intel
e 8200 vel 4gb ddr 3al meg asus gt400al. De annyira nem játszok már. Inkább net film zene. De mondom ha nagyon játszhatnékom lenne azér ez annyira nem alap gép. Az integrált inteles videókártyáknál azért combosabb. Engem nem zavar ha egy játék nem megy 100fps'el. Ne szaggason nagyon azt ha éppen 25 fps de az stabil az már jo.;-) -
Kampó
senior tag
Igazábol amd ati combo párti vagyok.;-) mert anyagilag nem vok elengedve. Ez a noti elfogadhato árban volt. Plusz nem netről rendeltem hanem Pápán vettem részletre. ÉS ez volt az eggyik leg jobb a csekéj választékból. Azt ati hd 6480g is szimpinek tűnt a kűlőn memoriával. (lehet hogy 6840g nem tudom ;-)) a procinak a 2mega l2cashe amit kevestellek de lehet nemértek hozzá ;-).
-
Kampó
senior tag
üdv all
most szereztem egy hp g6 1201-eh tipusu kis masinát. Szerintem nem rosz gépezet. De a prociját az AMD a4 m3300-at asszem ilyen van ben gyengusnak vélem. Lagalábbis papírforma szerint. Mivel vatta új a gép nem bontom meg mert ugrana a gari. ellenben van arra lehetöség hogy hivatalos Márkaszervízbe erösebb cpu-t pakiltassak bele??.
-
Kampó
senior tag
válasz
Thunderzolee #5462 üzenetére
köszike. én sem venném meg 24000-ért. csak egy adot link volt amit kidobott socket-p vel.
-
Kampó
senior tag
http://www.argep.hu/product_795360.html ez belmehet a laposomba. ??? amugy tudom hogy a core 2 duo socket 775-ös. ezért kérdeztem hogy van e socket 479-el dualcoere-os intel proci. laptopokba
-
Kampó
senior tag
lehet gyökér kérdés és senki neoltson le. Szereztem occsooé egy hp 620 ws843 ea lapost. egy kemény intel celero(M) procival. az aida 64 nevü rendszerdiagnosztikai okosság azt irta hogy socket 479-es a proci foglalata. van ilye foglalattal core2 vagy core2 duo proci?? ami jo ebbe a mashinába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged