Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsgaby
csendes tag
Sziasztok! Acer Aspire E17 laptop, bekapcsoláskor felvillan a bekapcsolást jelző led, fordul egyet a ventilátor, de a gép nem kapcsol be. A led addig világít, míg a bekapcsoló gombot hosszan meg nem nyomom, hogy kikapcsoljon! Kb minden 30-adik próbálkozásra el is indul a gép rendesen. Ha kikapcsolom, vagy ujraindítom a hiba ismét előáll. Mi lehet a hiba?
-
kovacsgaby
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A régi oprendszerrel azt csinálta, hogy menet közben kikapcsolt, vagy újraindult bizonyos időközönként. Azért telepítettem újra!
-
kovacsgaby
csendes tag
Sziasztok! Samsung R510es laptopom van, évek óta teljesen jól működött. 4Gb ram van benne! Win 10et tettem fel rá, telepítés után csak folyamatosan újra indult. Kivettem az egyik ramot, láss csodát teljesen jó lett a gép. Visszaraktam a másikat ismét csak folyamatos újraindulás bootolásnál. Van egy plusz ramom, ha azt rakom bele, akkor is csak újra indul! Mindegy melyik slotba teszem, ha 2Gb ram van, akkor gyönyörűen muzsikál, ha 4Gb el sem indul! Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Valami baja van a tápomnak
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx