- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsgaby
csendes tag
Sziasztok! Acer Aspire E17 laptop, bekapcsoláskor felvillan a bekapcsolást jelző led, fordul egyet a ventilátor, de a gép nem kapcsol be. A led addig világít, míg a bekapcsoló gombot hosszan meg nem nyomom, hogy kikapcsoljon! Kb minden 30-adik próbálkozásra el is indul a gép rendesen. Ha kikapcsolom, vagy ujraindítom a hiba ismét előáll. Mi lehet a hiba?
-
kovacsgaby
csendes tag
válasz
Thunderzolee #13238 üzenetére
A régi oprendszerrel azt csinálta, hogy menet közben kikapcsolt, vagy újraindult bizonyos időközönként. Azért telepítettem újra!
-
kovacsgaby
csendes tag
Sziasztok! Samsung R510es laptopom van, évek óta teljesen jól működött. 4Gb ram van benne! Win 10et tettem fel rá, telepítés után csak folyamatosan újra indult. Kivettem az egyik ramot, láss csodát teljesen jó lett a gép. Visszaraktam a másikat ismét csak folyamatos újraindulás bootolásnál. Van egy plusz ramom, ha azt rakom bele, akkor is csak újra indul! Mindegy melyik slotba teszem, ha 2Gb ram van, akkor gyönyörűen muzsikál, ha 4Gb el sem indul! Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest