Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regirck
senior tag
Sziasztok,
lenne egy Toshiba A300 1NO notebook-om. Megfordult a fejembe, hogy a mostani ATI 3450/70-es videokártyát benne nagyobbra cseréljem! Ha jól tudom akkor MXM-es de nem mernék megesküdni rá. Tudnátok segíteni benne, hogy lehet-e cserélni és ha igen akkor milyenekre (nVidia kártyának jobban örülnék). Ha lehet cserélni akkor tudnátok is ajánlani egy üzletet vagy egy megbízható embert aki tud nekem ebben segíteni!Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Android szakmai topik
- Szemüveges topik
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Apple MacBook
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest