- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabix01
tag
Sziasztok van nekem egy Acer Aspire A5-571G laptopom és szeretnék benne memóriát bővíteni azt tudom hogy ddr3 kell bele de van más kritérium is vagy bármely ddr3 jó hozzá egységes mint a PC-knél?
Köszi a választ előre is!
-
Szabix01
tag
válasz
Thunderzolee #11528 üzenetére
ÓÓ értem...hát igen az intel oldalán az u betűre csak annyit irtak hogy low power de sejtettem más turpisságot is rejt, sebaj vegülis jó ez a proci ami bennevan csak kíváncsi voltam
De legfeljebb majd leforrasztom és kicserélem a fenébe
D najo csak vicc
Még egyszer köszi a segítséget.
-
Szabix01
tag
válasz
Thunderzolee #11525 üzenetére
Szia, még egy olyan kérdés merült fel bennem hogy én tudok e cserélni CPU-t ebben a laptopban, mert hallottam és olvastam olyat hogy nem minden laptopban cserélhető sajnos, ezt honnan lehet megtudni? Mert kerestem de semmi kielégítő válasz a számomra
És ha tudok akkor laptopban is van foglalat mint a PC-knél? Vagy ezek mind szabványosak?Köszönöm előre is a választ!
Üdv,
Szabix01 -
Szabix01
tag
válasz
Thunderzolee #11525 üzenetére
Ó nagyszerű, köszönöm
igen 4GB RAM van benne gyárilag Kingston és 1600-asak. Akkor szerintem még 4el megtoldom, és ez az optibay frankó, találtam is ehhez a laptophoz valót
Nagyon szépen köszönöm az információkat!
-
Szabix01
tag
Sziasztok, laptop bővítés terén nem vagyok valami jártas, jelen pillanatban egy Acer Aspire E5-371G laptopom van és szeretnék bele ha van rá mód RAMot és SSD-t vásárolni. Honnan tudhatom meg hogy van e még hely a RAMnak? és az SSD be tudom majd kötni úgy hogy benne hagyom a sima HDD-t, az SSD beszereléséhez úgy hallottam ki kell operálnom a DVD meghajtót ami nem probléma. De igaz ez?
Köszönöm a segítséget!
Üdv,
Szabix01
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest