- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Magyarított Android alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Szabix01 #11529 üzenetére
Az M-re végződők cserélhetőek.
Azok igazi foglalatban vannak.Ezeket az U-betűseket kevesebb energiafogyasztás jellemzi (meg kevesebb teljesítmény is). Ultrabookokba, meg egyéb vékonyabb gépekbe ideálisak, mivel nincs foglalt se (pár mm vastagság itt is lecsíphető), meg kisebb hőt termel, kisebb ventilátor kell, de nem cserélhetőek.
-
-
válasz
Szabix01 #11524 üzenetére
CPU-Z-t szedd le, azzal ki lehet olvasni (SPD) fülön, h milyen ram modulokkal szerelték.
De egy 4 gigás modul lesz benne. Vegyél hozzá még ízlés szerint egy 4, vagy egy 8 gigás modult.
1600-asnál nagyobbat nem nagyon érdemes bele tenni, mivel a memóriavezérlő ezen hajtja a ramokat.16giga mehet bele összesen.
Az amit keresel, opti bay néven fut, ezt lehet betenni a gépbe, ebbe tudod a merevlemezt beletenni. A jobb szettekhez meg kapsz egy usb-s tokot, amibe a kivett optikát tudod rakni, és így külső, usb-s dvd íróként tudod használni.
A notebookos topicban pontosabban is meg tudják mondani, h melyik opti bay kell hozzá (de úgy tudom ezek többnyire belemennek mindegyikbe).
Itt van szerelési tutorial:
https://www.youtube.com/watch?v=rmsFDi_qsnQ
https://www.youtube.com/watch?v=S_pFv7Hl2rEJót találtam, ugye? Nincs ajtó a gép alján a ramokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest