- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulskater
csendes tag
Köszönöm szépen a segítségeket, ML320 és kisninja!
-
Soulskater
csendes tag
igen!a foglalatok sem rosszak!a memtestet még nem futtattam le de nem is zavar mert szerintem ma kicsréltetem mind a kettőt azt elmehetnek a jó fenébe a hülya e-digitálosok az A4-es papírba csomagolt memójukkal!!Arrafelé azt sem tudják mi az az antisztatikus zacsi és hogy mire jó!!
-
Soulskater
csendes tag
Sziasztok!
Szóval SOS dolog, memóriabővítésre adtam a fejem!Vettem a notimba 2X1Gb kingmax ddr2 667mhz ramot!(512 ddr2 533mhz volt benne)Támogatja a dual channelt is!Nos tegnap bele is raktam mind a 2x1gb-ot!Bekapcsoltam bebootolt a winfos,a windows is felismerte a 2gb ramot, meg a bios is!De még is váratlanul gyors kékhalál és újraindul a gép és ki is írja a windows hogy nem tud írni a ramba, ha vmi alkalmazást akarok megnyitni!Külön külön működnek, de együtt mindig véletlenszerűen újraindul!Mi lehet a baj?????PLS HELP
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- Thinkpad 12 V - 9 V DCDC autós töltő
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest