- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulskater
csendes tag
Köszönöm szépen a segítségeket, ML320 és kisninja!
-
Soulskater
csendes tag
igen!a foglalatok sem rosszak!a memtestet még nem futtattam le de nem is zavar mert szerintem ma kicsréltetem mind a kettőt azt elmehetnek a jó fenébe a hülya e-digitálosok az A4-es papírba csomagolt memójukkal!!Arrafelé azt sem tudják mi az az antisztatikus zacsi és hogy mire jó!!
-
Soulskater
csendes tag
Sziasztok!
Szóval SOS dolog, memóriabővítésre adtam a fejem!Vettem a notimba 2X1Gb kingmax ddr2 667mhz ramot!(512 ddr2 533mhz volt benne)Támogatja a dual channelt is!Nos tegnap bele is raktam mind a 2x1gb-ot!Bekapcsoltam bebootolt a winfos,a windows is felismerte a 2gb ramot, meg a bios is!De még is váratlanul gyors kékhalál és újraindul a gép és ki is írja a windows hogy nem tud írni a ramba, ha vmi alkalmazást akarok megnyitni!Külön külön működnek, de együtt mindig véletlenszerűen újraindul!Mi lehet a baj?????PLS HELP
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- BIOS topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Microsoft Surface Dock 1661 Gyári 90W Töltővel + ajandek mini DP - HDMI kabel
- 8db Lenovo Privacy filter folia, bontatlan. 14"
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest