- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
la_cc
addikt
válasz
Thunderzolee #5250 üzenetére
Csináltam vele gyorsan egy Quick Scan-t. 0-t jelez ki.
Viszont éjjelre benyomtam töredezettség-mentesítést, nem ment végig megállt reggelre egy bizonyos %-nál, újra indítottam, mikor este haza értem, akkor meg újraindult a gép. Gondolom lefagyhatott...
-
la_cc
addikt
válasz
Thunderzolee #5245 üzenetére
Köszi a segítséget!
Akkor a Fusi Amilo Pi3540-es notimba ez gond nélkül belemegy?
Egyre biztosabb a hdd probléma amúgy. A töredezettség-mentesítés se megy végig...
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
A következő a problémám a Fusi Amilo PI3540-es notimmal: pár napja mikor hosszabb időre magára hagyom (sajnos nem tudom szakszóval kifejezni), "be alszik" a gép és elkezd belassulni, úgy hogy a zenelejátszás is elkezd akadni, a torrent meg I/O hibát jelez ki, illetve, ha megint használni akarom kell vagy 3-5 perc neki, mire használhatom, olyan lassan szedi össze magát.
(HD Sentinel jelzett 24 gyenge szektort, de nincs szükség beavatkozásra)
Odáig eljutottam, hogy valószínűleg a vinyó kezd beszarni. Elkezdtem kinézni bele egy új vinyót, csak nem vagyok tisztában pár dologgal. Pl azt tudom, hogy az alap vinyó, ami benne van az SATA-s, tehát tök mindegy, hogy milyen hdd-t veszek csak SATA-s legyen az is? Pl ez, akkor nem is jó, mert SATA 2-es ugye? Ez egy másik, amit kinéztem, ez már menne elvileg a notimba nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- VGA hiba
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Nyomtató topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest