- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- LTE frekvenciák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
HP 6465b gépemben jelenleg A6 3410MX proci van. Jól nézem, hogy a legerősebb amit a foglalat fogadni tud az az AMD-Quad-Core-A8-5500M-2-1-GHz?
Vagy létezik ennél izmosabb amit még bele lehet tenni? Érdemes egyáltalán bővíteni? Ha jól nézem 10 körül lehet ebay-en már kapni. -
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Vettem használtan a HP nx6325 notimhoz egy AMD Turion x2 TL-64-es procit a TL-52 helyére. Betettem, 4 napig ment is, majd böngészés közben egyszercsak elment a kép. Ki, be kapcsolás után villog csak a led a billentyűzet felett a gépen. Egyszer a HP logo is megjelent torzulva. Kiszedtem, visszatettem, ugyan ez. Visszatettem a régi procit, azzal megy rendesen! BIOS nem támogatná? .. De akkor azonnal jelezte volna, nem 4 nap működés után. (Egyébként valamilyen Custom bios van rajta, mert a 300-as wifi miatt kellett no Whitelist-es [vagy minek mondják
] bios) Hibás lenne a proci? (4 napig jó volt aztán hirtelen eszébe jutott valami?
)
Mire tippeltek? Hol induljak el a hiba keresésben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Synology NAS
- Path of Exile (ARPG)
- Háztartási gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Music
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged