- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikri
aktív tag
-
Dikri
aktív tag
válasz
Thunderzolee #7158 üzenetére
Szia!
itt olvastam, de ugy látom neked volt igazad, mert félre forditottam...
http://aps2.toshiba-tro.de/kb0/TSB82022E0000R01.htm
egyébként, winxp 4Gb memet Sp3al kezeli tendesen?Procit illetően, most is 2.4Mhz-n megy (t8300) és akkor a legnagyobb ami 800fsb az a t9500 az 2600Mhz, de nem számottevő a különbség, ugyhogy ezt nem eröltetem.
wifit megnéztem, tehát bármilyet belerakhatok, aminek a lábkiosztása ugyan ilyen? iletve 2db antennája legyen?
-
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Segitségeteket kérném. Van egy toshiba satellite p300-133 laptopom. a modelszáma pspc4e. Memoriát szeretnék bővíteni benne. A kérdés, hogy a 4 Gbyteos modulokat kezelné-e. A toshiba tudásbázisán utánaolvasva, a chip készlet tudja, a proci is 64bites és elileg van bios frissités is, bát, hogy mit tud...De a termékleirásban mégis csak max 4Gb van megjelőlve (2*2Gb).A következő kérdés a proci lenne jelenleg t8300 van benne. vajon a t9900 müködne. az fsb elöbbinél 800, mig utobbinál 1033. vagy ami max müködne az a t9500? Viszont ez nem sokkal erőssebb.
És az utolso kérdésem a wifi kártya cserélhető e egyáltalán? Egy N szabványos jol jönne.
köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Windows Insider Program
- Jelszókezelők
- Milyen routert?
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest