- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magyarított Android alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márkito
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem volna hogy, a Dell Latitude E5500 mennyi memóriát kezel maximum?
Mert sokhelyütt olvasok 4-et , hol 8-at.
Most szeretnék bőviteni és nem akarok pénzt kidobni.
Az intel oldalán elvileg a chipset 8-at tud.Északi híd: Intel Cantiga GL40/GM45/GM47/GS45 ezek közül ha jól tudom nekem a GM45 van
-
Márkito
tag
Üdv
Olyan kérdésem lenne hogy Dell Latitude E5500-ba beszerelhető e Quad Core processzor?
Pontosabban egy QX9300, foglalat minden passzol egyedül a TDP az ami más, mostani T7250-é 35W
QX-é pedig 45 W.
Szerintetek a gép az elfogadná, továbbá a hűtés mennyire birná?
Gondolkozom még hogy felejtem a QX-et és beleteszek egy P9700-at ha netán mégse jönne össze a 4 magos téma.Válaszokat előre is köszönöm!
-
Márkito
tag
De ami ott szerepel merevlemez lehetőség az most nem az SSD-re vonatkozik?
mert a régi hdd helyére tettem az ssd-t , a DVD-rom helyére meg a hdd-t. -
Márkito
tag
Üdv
Most jött meg a notimba ( Dell Latitude E5500) a hdd caddy be is szereltem. Így most az SSD mellett a DVD meghajtó helyén ott duruzsol a HDD. Viszont ez a duruzsolás kicsit zavaró.
Le lehet valahogy kapcsolni a HDD-t, hogy csak akkor menjen mikor az Intézőben vagy Total Commanderben rákattintok a meghajtó ikonjára? -
Márkito
tag
Értem, Proci cserét akkor megejtem
Viszont azt hittem hogy ezek a fajta Videokártyák a RAM-ból táplálkoznak, azért gondoltam hogy ha megnövelem a RAM-ok méretét talán kicsivel nagyobb teljesítmény tudok kivenni. -
Márkito
tag
Üdv
Szeretném megfejleszteni kicsit a notebookomat Dell Latitude E5500
A következőkre gondoltam csak nem tudom passzolnak e bele, Intel T7250 helyett egy Intel P9700-as processzor.
4 Gb memóriát pedig szeretném felbővíteni 8 Gb-ra.
Kérdésem az hogy ebbe a tipusba lehet 8 Gb-t tenni (2x4). Ugyanis hol ezt hallottam hol azt.
Továbbá még egy kérdés, ha megnövelem a memóriák méretét azzal a videokártya nagyobb teljesitményt tud leadni?
A cél nem az hogy játszak sokkal inkább autocad és egyéb programokat szeretném ha gördülékenyebben futnának.Válaszokat előre is köszönöm!
Szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest