- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
érdeklődnék van-e valakinek bontva Dell Inspiron N5010 alaplap mert van egy vizet kapott ilyen notim és mivel két részből áll az alaplap összecsatlakoztatva ki kellene derítenem melyik szállt el a víz hatására.
sajnos se kép se hang akkuval és tápegységgel sem
csak sípolós hang jön a tápcsatlakozó felől
aki tud alkatrészt jelezze kérem -
TeeJay
félisten
ilyen kábelt keresek csak nem 16ezerért
http://href.hu/x/8zkp -
TeeJay
félisten
tudna nekem valaki segíteni abban hogy egy Acer Aspire 3103 típusú notihoz hol lehet szerezni lcd adatkábelt? szétkaptam a kijelzőt mert bizonyos pozícióban kihajtva nem volt kép rajta... és ahogy látom nagyon vékony kis kábel megy a zsanér mellett amiben szerintem valamelyik ér meg van törve vagy ilyenek.
ezért nem akarnék új panelt venni bele csak érdekelne hogy lehet-e szerezni ilyen adatkábelt meg hogy kb. mennyibe kerülhet.
ha drága meg nem lehet szerezni akkor valamit majd kitalálok hogy megoldjam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest