- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Szevasztok,
Laptophoz milyen külső merevlemezt ajánlanátok manapság?
250GB-os SSD van most a laptopban. 2-3, max. 4TB-os külső merevlemezt keresek.
Én úgy látom, hogy a WesternDigital márka a legnépszerűbb manapság az IPON és EDIGITAL webáruházakban.köszönöm.
-
Orionk
senior tag
válasz
Thunderzolee #13383 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Még nincs ezzel a notival semmi baj. Egy napja vettem meg.
Csak a vásárlás előtti napon szembesültem azzal, hogy tényleg rossz a Lenovonak a szervíze Magyarországon és elkezdtem gondolkodni, hogy mi lenne, ha véletlen lenne baja garancia alatt és ezért érdeklődtem itt a csoportban.A RAMokat meg azért kérdeztem, mert le akarom ellenőrizni a laptopos boltot, hogy átvertek-e, azaz ugyanolyan MHz-es RAM-ot tettek-e bele, mint ami gyárilag benne volt, vagy különbözőt.
Gyárilag annyit tudtam a megrendelés előtt, hogy 8GB RAM van benne. Én meg akartam venni hozzá +8-at, hogy 16GB legyen.
Rendelés után megjött a noti és a bolt közölte, hogy gyárilag 2db. 4GB-os van benne és nem pedig 1db. 8GB-os. Ráadásul egyik 4GB-os az integrálva van az alaplapra.
Végül úgy döntöttem, hogy a mozgatható 4GB-os RAM-ot féláron számítsák be és vettem bele 1db. 8GB-osat. Így lett végül 12GB benne.Tegnap vettem meg a telepítés most zajlik.
-
Orionk
senior tag
Szia!
Milyen laptopot ajánlanál helyette? ami megegyezik ennek a tulajdonságaival:
Lenovo IdeaPad 520-15IKB 80YL00A6HVMásik kérdésem: Hogyan tudom leellenőrizni, hogy a vásárolt laptopban a RAM-ok külön külön hány MHz-esek?
A laptopba 1db. 4GB-os és 1db. 8GB-os RAM van és ezért szeretném megnézni külön-külön gyárilag hány MHz-esek.köszönöm
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
- 1 hó pixelgaranciával tervezek vásárolni laptopot. Az 1 hónap alatt hogyan tudom ellenőrizni, hogy van-e hibás pixel?
- Lenovo laptopról milyen véleményetek van, olyan tekintetben, hogy van-e Lenovo szervíz Magyarországon és azzal van-e tapasztalatotok?
köszönöm.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Ha a vásárlandó laptopban egy 4GB DDR4 és 8GB DDR4 RAM-ok vannak külön-külön slot-ban, akkor azok tudnak rendesen szinkronban működni? Megfelelő működésük lesz?
köszönöm
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Van egy laptop, ami be sem indul.
Képeket kellene lementeni róla.Milyen lehetőségeim vannak ? Nekem csak az jut eszembe, hogy ki kellene venni a merevlemezét és keresni másik laptopot, amibe ha belehelyezem, akkor be tud indulni és átmenteni a képeket.
Milyen másik megoldás lehetséges még ?
köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged