- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung SmartTag2 teszt
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
válasz
narancslé #3846 üzenetére
Igazából a CPU-k hozzáférhetősége laptoponként változó. Van ahol simán hozzá lehet férni a teljes hűtési rendszerhez, van ahol korlátozva van a kiszerelhetőség, egyes lapoknál pedig a ramokon és HDD-n kívül nem lehet hozzáférni semmihez. Ha jól látom a te géped esetében bár hozzá lehet férni a CPU-hoz, ám a hűtés kiszerelése (a burkolat alá nyúló hővezető cső miatt) nehézkes lehet. Másik gond a garivesztés. Ha garanciális a gép, akkor egész egyszerűen nem éri meg a proci csere, hisz még az is előfordulhat, hogy elromlik a gép. Aztán nem tudom mennyire vagy tisztába azzal, hogy mennyibe kerül egy Core i7 mobil proci? Szvsz jobban járnál ha eladnád a notebook-ot is vennél egy erősebb procival szereltet. Mondjuk nem igazán értem miért nem elég neked az i5-ös.
-
NEMO1968
őstag
válasz
narancslé #3846 üzenetére
Szia!
Nekem semmi gondom nem volt.
Lekaptam a ventiburkolatot,alatta ott a hűtés.4 csavar fogja,az is le.
Régi Celeron proci kikap,bele helyette 1 Pentium.
Pasztázás után hűtés vissza.
1 miatyánk után gép bekapcs,gond nélkül indult.Még csak driver sem kellett hozzá.
Biztonság kedvéért azért azt is feltettem.
Azóta is szuper a masina,még annyira sem melegszik,mint a Celeronnal.
Érdekesség viszont,hogy az EVEREST 2magos procinak látja a Pentiumot,de ez nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- The First Berserker: Khazan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Óra topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Ford topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged