- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
válasz
narancslé #3846 üzenetére
Igazából a CPU-k hozzáférhetősége laptoponként változó. Van ahol simán hozzá lehet férni a teljes hűtési rendszerhez, van ahol korlátozva van a kiszerelhetőség, egyes lapoknál pedig a ramokon és HDD-n kívül nem lehet hozzáférni semmihez. Ha jól látom a te géped esetében bár hozzá lehet férni a CPU-hoz, ám a hűtés kiszerelése (a burkolat alá nyúló hővezető cső miatt) nehézkes lehet. Másik gond a garivesztés. Ha garanciális a gép, akkor egész egyszerűen nem éri meg a proci csere, hisz még az is előfordulhat, hogy elromlik a gép. Aztán nem tudom mennyire vagy tisztába azzal, hogy mennyibe kerül egy Core i7 mobil proci? Szvsz jobban járnál ha eladnád a notebook-ot is vennél egy erősebb procival szereltet. Mondjuk nem igazán értem miért nem elég neked az i5-ös.
-
NEMO1968
őstag
válasz
narancslé #3846 üzenetére
Szia!
Nekem semmi gondom nem volt.
Lekaptam a ventiburkolatot,alatta ott a hűtés.4 csavar fogja,az is le.
Régi Celeron proci kikap,bele helyette 1 Pentium.
Pasztázás után hűtés vissza.
1 miatyánk után gép bekapcs,gond nélkül indult.Még csak driver sem kellett hozzá.
Biztonság kedvéért azért azt is feltettem.
Azóta is szuper a masina,még annyira sem melegszik,mint a Celeronnal.
Érdekesség viszont,hogy az EVEREST 2magos procinak látja a Pentiumot,de ez nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest