- LTE frekvenciák
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
BoharZso #2067 üzenetére
Nos, ez gépfüggő, hogy melyiknek milyen a hűtése, mennyire fog melegedni. Én Toshiba L30-ba raktam T2450-es Core Duo-t a Celeron M410 helyett. Ott 55-65 fok között volt általában a hőmérséklet eredetileg, de az új procival nagy terhelésnél 75 fokig simán felkúszott a hőfok. Viszont alapjáraton meg hővösebb volt, hiszen le tudta venni a sebességet.
Szóval pontos adatot nem tudok becsülni, de arra számítani kell, hogy jobban fog melegedni nagyobb terhelésnél a cucc. Épp ezért a max. a 2Ghz-es proci, amit én beletennék. Cserénél egy gondos tisztítás és újrapasztázás mindenképpen ajánlott. A helyedben bekukkantanék az Asus topicba is, vagy rákeresnék neten, hogy milyen tapasztalatok vannak csere után.
-
ABE
őstag
válasz
BoharZso #2065 üzenetére
A notiban ATI Xpress 200M chipset van, ami az 533Mhz-es FSB-vel rendelkező Core Duo procikat biztos támogatja. A legerősebb ilyen a 2Ghz-es T2450-es jelzésű. Támogat még bizonyos Dual-Core procikat is, de ha tényleg fejlődést akarsz, akkor egy Core Duo-t ajánlok (pl. T2250-T2350-T2450).
Hallottam már olyat is, hogy a chipset a 667Mhz-es FSB-t is támogatja, de erre nem vennék mérget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest