- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
BoharZso #2067 üzenetére
Nos, ez gépfüggő, hogy melyiknek milyen a hűtése, mennyire fog melegedni. Én Toshiba L30-ba raktam T2450-es Core Duo-t a Celeron M410 helyett. Ott 55-65 fok között volt általában a hőmérséklet eredetileg, de az új procival nagy terhelésnél 75 fokig simán felkúszott a hőfok. Viszont alapjáraton meg hővösebb volt, hiszen le tudta venni a sebességet.
Szóval pontos adatot nem tudok becsülni, de arra számítani kell, hogy jobban fog melegedni nagyobb terhelésnél a cucc. Épp ezért a max. a 2Ghz-es proci, amit én beletennék. Cserénél egy gondos tisztítás és újrapasztázás mindenképpen ajánlott. A helyedben bekukkantanék az Asus topicba is, vagy rákeresnék neten, hogy milyen tapasztalatok vannak csere után.
-
ABE
őstag
válasz
BoharZso #2065 üzenetére
A notiban ATI Xpress 200M chipset van, ami az 533Mhz-es FSB-vel rendelkező Core Duo procikat biztos támogatja. A legerősebb ilyen a 2Ghz-es T2450-es jelzésű. Támogat még bizonyos Dual-Core procikat is, de ha tényleg fejlődést akarsz, akkor egy Core Duo-t ajánlok (pl. T2250-T2350-T2450).
Hallottam már olyat is, hogy a chipset a 667Mhz-es FSB-t is támogatja, de erre nem vennék mérget...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged