- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
pvt.peter #15112 üzenetére
Mondjuk meg lehet nézni, hogy a csatlakozóba bemegy-e mind a két csatorna.
Ezen pl. nincs: [link]
Rá kell keresni a neten:
<géptípus> upgrade full hdEzt pl. nem lehet: [link]
De itt van amit lehet másik kábellel: [link]
De mondom, pontos keresés minél pontosabb típusszámra, és megnézni az alaplapot és a kábelt is. -
ahenobarbus
tag
válasz
pvt.peter #15106 üzenetére
üdv,
Nem vagyok szervizes, de leírom a tapasztalataimat. Az évek során jó pár kijelzőt cseréltem már, és igen talán 4 vagy 5 esetben történt felbontás növelése is, gond nélkül.
De most futottam bele, pont a saját laptopom esetébe, hogy a megnövelt felbontású kijelző (ehelyett -> ez) nem ad képet, csak a BIOS logót jeleníti meg torzítva, aztán semmi kép, de a külső monitoron van kép, szóval a laptop beindul. Egyelőre jegeltem, talán videókábelt is kellene cserélni, talán megoldhatatlan.
Szóval igazából próba-cseresznye a dolog, hacsak valaki nem cserélt pont ilyen laptopba, pont ilyenre kijelzőt.
Amúgy jól látod, a csatlakozó, a pinek száma, a rögzítőfülek helye, amire figyelni kell.
uff, ocs. -
válasz
pvt.peter #14631 üzenetére
Szia. Persze átszerelhető, ha csavaros, láttam már megoldva úgy, hogy nem csavaros volt (műanyag forrasztással volt megoldva), ha ez csavaros, és nincs baja, akkor nem kell cserélni. Ugyan oda essenek kimenetek (vga, usb, hdmi...stb), meg a cooler felfogatás. Másra nem kell figyelni. Ezek ugyanúgy gyenge minőségűek lesznek. Sajnos itthon nem nagyon van bontott hozzájuk, mert típushiba, rossz kinatrukció. Jó ha ez bírni fog 1-2 évet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest