- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
pvt.peter #15112 üzenetére
Mondjuk meg lehet nézni, hogy a csatlakozóba bemegy-e mind a két csatorna.
Ezen pl. nincs: [link]
Rá kell keresni a neten:
<géptípus> upgrade full hdEzt pl. nem lehet: [link]
De itt van amit lehet másik kábellel: [link]
De mondom, pontos keresés minél pontosabb típusszámra, és megnézni az alaplapot és a kábelt is. -
ahenobarbus
tag
válasz
pvt.peter #15106 üzenetére
üdv,
Nem vagyok szervizes, de leírom a tapasztalataimat. Az évek során jó pár kijelzőt cseréltem már, és igen talán 4 vagy 5 esetben történt felbontás növelése is, gond nélkül.
De most futottam bele, pont a saját laptopom esetébe, hogy a megnövelt felbontású kijelző (ehelyett -> ez) nem ad képet, csak a BIOS logót jeleníti meg torzítva, aztán semmi kép, de a külső monitoron van kép, szóval a laptop beindul. Egyelőre jegeltem, talán videókábelt is kellene cserélni, talán megoldhatatlan.
Szóval igazából próba-cseresznye a dolog, hacsak valaki nem cserélt pont ilyen laptopba, pont ilyenre kijelzőt.
Amúgy jól látod, a csatlakozó, a pinek száma, a rögzítőfülek helye, amire figyelni kell.
uff, ocs. -
válasz
pvt.peter #14631 üzenetére
Szia. Persze átszerelhető, ha csavaros, láttam már megoldva úgy, hogy nem csavaros volt (műanyag forrasztással volt megoldva), ha ez csavaros, és nincs baja, akkor nem kell cserélni. Ugyan oda essenek kimenetek (vga, usb, hdmi...stb), meg a cooler felfogatás. Másra nem kell figyelni. Ezek ugyanúgy gyenge minőségűek lesznek. Sajnos itthon nem nagyon van bontott hozzájuk, mert típushiba, rossz kinatrukció. Jó ha ez bírni fog 1-2 évet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- Esik a hóóó!!
- További aktív témák...
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest