Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
pvt.peter #15112 üzenetére
Mondjuk meg lehet nézni, hogy a csatlakozóba bemegy-e mind a két csatorna.
Ezen pl. nincs: [link]
Rá kell keresni a neten:
<géptípus> upgrade full hdEzt pl. nem lehet: [link]
De itt van amit lehet másik kábellel: [link]
De mondom, pontos keresés minél pontosabb típusszámra, és megnézni az alaplapot és a kábelt is. -
ahenobarbus
tag
válasz
pvt.peter #15106 üzenetére
üdv,
Nem vagyok szervizes, de leírom a tapasztalataimat. Az évek során jó pár kijelzőt cseréltem már, és igen talán 4 vagy 5 esetben történt felbontás növelése is, gond nélkül.
De most futottam bele, pont a saját laptopom esetébe, hogy a megnövelt felbontású kijelző (ehelyett -> ez) nem ad képet, csak a BIOS logót jeleníti meg torzítva, aztán semmi kép, de a külső monitoron van kép, szóval a laptop beindul. Egyelőre jegeltem, talán videókábelt is kellene cserélni, talán megoldhatatlan.
Szóval igazából próba-cseresznye a dolog, hacsak valaki nem cserélt pont ilyen laptopba, pont ilyenre kijelzőt.
Amúgy jól látod, a csatlakozó, a pinek száma, a rögzítőfülek helye, amire figyelni kell.
uff, ocs. -
válasz
pvt.peter #14631 üzenetére
Szia. Persze átszerelhető, ha csavaros, láttam már megoldva úgy, hogy nem csavaros volt (műanyag forrasztással volt megoldva), ha ez csavaros, és nincs baja, akkor nem kell cserélni. Ugyan oda essenek kimenetek (vga, usb, hdmi...stb), meg a cooler felfogatás. Másra nem kell figyelni. Ezek ugyanúgy gyenge minőségűek lesznek. Sajnos itthon nem nagyon van bontott hozzájuk, mert típushiba, rossz kinatrukció. Jó ha ez bírni fog 1-2 évet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged