- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt_974
tag
válasz
Thunderzolee #6811 üzenetére
Szia!
Igazából ezért lettem volna kíváncsi hátha valaki már próbálkozott ezen procik cseréjével.
Egyetlen egy, amitől tartok az, hogy a Celeron M3xx sorozatban 1MB a L2 cache memória még az Intel M 7x5 sorozatban pedig 2MB cache a memória és nem tudom, hogy ezt lekezeli-e az i855 chip szett.
Sajnos még a környékben eladó sincs nem, hogy próbára lenne ilyen Intel M7x5 proci.
Azért meg venni egyet, hogy ha nem megy, benne csak a polcon porosodjon....Találtam itt a fórumban egy illetőt, aki azt írta, hogy megy benne. Érdeklődtem nála privátban, de sajnos eddig még válaszra sem méltatott.
Azért köszönöm a segítséget. Legalább most már nem csak egyedül vagyok bizonytalan a dologban.
Üdv. Zsolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest