Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem esik le, nagyon jól ragadnak, de alighanem festett, mert a gyakran használt betűknél (A, E) már elkezdett kopni (talán egy éve használom, de rengeteget gépelek); illetve túl picik, és azoknál a billentyűknél, ahol a gomb 3, esetleg mind a 4 sarkában van karakter, ott kilóghatnak alóla az esetlegesen túl széles eredeti jelölések sarkai.
Mutatnék képet, de most a Balcsin vagyok, csak hétfőn tudok feltölteni róla.
Egyrészt nem bántam meg, mert hasznos, de egy tárgyalásra a gépet így nem vinném magammal, mert elég amatőrnek néz ki.
Mondjuk ha lecserélném a kopó matricákat, akkor ismét vállalható lenne.
Másrészt nekem ugye fekete alapon neonzöld, lehet fekete alapon fehérrel vállalhatóbb lenne, (bár nem tudom, az mennyire világít).
Új hozzászólás Aktív témák
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Update 12.13. 15:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Galaxy Buds FE vezetéknélküli fülhallgató eladó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx