Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Jóh hát tényleg az este volt.......akkor legyen 2x2000mhz
(ghz-t nemszeretem)
Hát attólfügg mire....... hd filmet nézni nemnagyon közbe azért a hd csati ottfigyel rajta de minek...... azonkívül meg hát mire jó?Kb annyira mint egy sima 40ezer forintos asztali gép kb csak annyi hogy ezt tudom hurcolni........viszont hiányzik így az hogy nemtudok rádugni simán másik vinyót menteni vagy bármi ilyen......Szóval nagy csalódás nekem ez a laptop.....nemértem miért kell egyfajta laptopot 3fajta vga-val kiadni mikor az ára kb mindháromnak ugyanannyi......Sőt haveré akinek ati vga-van benne és sokkal jobban megy az egész laptop még 20ezerrel olcsóbb is volt.....hát melléfogtam vele
150ezerért azért egy rendes vga-t megérdemelt volna.......
Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ghz-t nemszeretem)
150ezerért azért egy rendes vga-t megérdemelt volna.......
Pyttawrx