Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
A Hitachi is?
Jó pár éve az asztali gépembe vettem egy IBM deskstar winyót. Garanciálisan meghalt, adataimmal együtt elszállt. Utána kerestem a neten, persze külföldi fórumok csak mint IBM "Deathstar"-ról beszéltek a tömeges elhullás miatt. Tudtommal az IBM vinyók kisőbb Hitachi néven futottak tovább. Nekem asztali gépbe a Samsung vált be.
Szóval a laptopomban 160GB-os Hitachi van, fölmerült bennem a gondolat, hogy egyszer lecserélem Samsungra. Ezek szerint nem érdemes?
Laptopokban hogy telejesítenek a Hitachi vinyók? Kolléga is cserélni akarja az Asus laptopjába. Mert Hitachi. Ő is rosszakat hallott, persze asztali gépbe való vinyókkal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Vírusirtó topic
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest