- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
cherockee #172 üzenetére
1. A teljesen lemerítés alatt rendszeres használatnál 8-10% körüli értéket értettem, amikor a gép úgyis figyelmeztet, elnézést, ha nem volt egyértelmű.
2. Ezzel együtt a HP gépek akkukalibrálása a gyártó szerint úgy kell történjen, hogy minden energiatakarékos funkciót kiiktatva (beleértve a vészleállást is) addig kell járatni a gépet, amíg az energia híján ki nem kapcsol - azaz teljesen (0-ra) lemeríteni. Ezt háromhavonta, vagy szükség szerint ajánlják.
Érdemes itt olvasgatni: [link]. Ők is azt írják amúgy, hogy érdemes kivenni az akkut, de én azt mondom, hogy jobban jársz, ha rendeltetésszerűen használod.
Tény, hogy a modern Li-Ion akkuk, a töltőelektronikájuk fejlettsége révén semmilyen károsodást nem szenvednek, ha folyamatosan a gépben vannak, sőt, ha időnként megjáratod őket (lásd első pont), azt meghálálják.
Az nc8000-em két éves volt, amikor eladtam, és még mindig elment 4 órát akkuról, ha nem volt meghajtva, ami szép teljesítmény egy 8 cellás akkuval ellátott 15'' SXGA+ géptől, még ha a Radeon 9600 le is volt szabályozva benne 100/100 MHz-re.
Szerk:
''40-70% közt érdemes tartani, élettartamát igy használom legjobban ki...''
Egyébként ez olyan, mint az, hogy garantáljuk, hogy az autója sosem fog meghibásodni, ha minden alkatrészt kitisztítva, lekezelve, szétszerelve egy garázsban tárolja azt.
''de azt mindenhol kifejezetten ajánlják hogy sose hagyjam lemerülni.''
Mondjuk én ezt még nem láttam sehol...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen széket vegyek?
- Mobil flották
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Óra topik
- További aktív témák...
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged