- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tserrof77 #16124 üzenetére
1, Nem ez volt a kérdés.
2, HM70-es lap, ezért akarok új alaplapot. 2 éve amikor vettem ebayről processzort, belefutottam ebbe a dologba, mókás a 30 perces leállás. Azóta mindent IS nézek.
3, Én benne lettem volna abban, hogy veszek 80-90e. egy használt Thinkpad T580-at és Alirol vett alkatrészekkel "még jobban" felújítom. A használója több mint 12 éve használja és nagyon megszokta a gépet, nem szeretne váltani. Ezért a típus irreleváns. Idős felhasználó, ragaszkodik a megszokott dolgokhoz.
4, Jelenleg 240 dollárból kijön az alábbi:
- Új jack konnektor ( a régi kicsit laza)
- Teljesen új ház (alul-felül-hátul-belül) + új touchpad
- Új ventilátor (2x is)
- Alaplap + i7-3632QM
- Kompatibilis intel wlan kártya a BIOS miatt (A gyári Broadcom meeeh, le kellett cserélni usbs-re)
- Új magyar billentyűzet
- Vadonatúj GreenCell akksiVégül úgy döntöttem, elég lesz önmagában a HD4000. A GT740m érné csak meg, de ott sincs már support, meg + 90 dolcsis extra kiadás sem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged