- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
válasz
Thunderzolee #12468 üzenetére
Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam. Nem vártam, hogy megtáltosodik a gép, de ahogy leírtad, gondolom nyomokban fellelhető lesz a bővítés. Szoktam azért játék mellett 4-5 internetablakot is futtatni. Óriási javulást az SSD berakása után tapasztaltam, viszont hallottam már mástól is, hogy a Windows "szereti" a memóriát. Mivel 3 éve hosszútávra vettem gépet, most pont azért gondoltam, hogy korszerűsítek kicsit az újratelepítéssel(Win10) együtt. Az i5+SSD kombó mellett máshoz nem nagyon lehetett nyúlni csak a memóriához, mert az eddig 4 gb volt ugyebár. Megnéztem feladatkezelőt is, amit említettél. Ha jól látom normál felhasználás során 2,5-3 gb memóriát "eszik", de most már azért megnyugtató, hogy van hova nyúlnia tartalékért. Az elkövetkezendő pár évben remélhetőleg nem lesz gondom(az elavultságra gondolok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Zyxel NAS326
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Gumi és felni topik
- Revolut
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest