Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pataslogeza

aktív tag

válasz Thunderzolee #12392 üzenetére

Megerkezett a hdd adapter meg a 2ghz-es pentium 4m processzor :) az 1gb ram meg uton van.
    Az ssd-t nem tudtam belerakni mert az msata->ide adapterem hibas, de majd kuldenek masikat csak az ujabb 2-3 het, igy muszaj volt beraknom a regi vincseszteremet de az meg annyira lassu, hogy semmi kulonbseget nem erzek sebessegben a celeron meg a pentium 4m processzor kozott.
    Viszont a celeron processzor joval melegebb volt mint ez a pentium 4m, szoval mar emiatt is megerte a csere.
    Kivancsi vagyok milyen lesz ssd-vel :)

• pataslogeza

aktív tag

válasz Thunderzolee #12392 üzenetére

Szivesen :) de inkabb en koszonom a sok segitseget.
    Kozben kideritettem, hogy ez egy acer travelmate 270 utanzat RM CY25 markanev alatt, es ilyen hdd csatlakozo adapter van benne ami az enyembol hianyzik, de irtam az eladonak, utananezett es megvan, jovo heten utanam kuldi. Szerintem a regi, cserelheto vincseszteres laptopokban mindegyikben volt valamifele csatlakozo adapter, hogy megkonnyitse a felhasznalo szintu ki-be szerelest. Van egy regi hp omnibook xe4100 laptopom, abban is van csak mas fajta, es a regi dell laptopokban is volt, az megint mas fajta.

Akkor beszerzek egy pentium 4-m processzort, meg 1gb ramot. Processzornol 2ghz, 2.2ghz meg 2.4ghz tudnek szerezni. Melyiket ajnlanad?

Merevlemezt nem akarok belerakni. A regi hp laptopomhoz vettem egy msata ssd-t egy ide->msata atalakito csatlakozoval, de kozben a hp laptopom elromlott, igy most az fog az rm laptopba menni.

Kozben akadt meg egy kerdesem. Ezeket a regi procvesszorokat elektromosan szigetelni kell a cpu hutotol?
    Amikor leszedtem a hutot a processzorrol, eszrevettem, hogy az erintkezo feluletere egy vekony alufolia szeru anyag van ragasztva. Le akartam szedni, hogy jobb legyen a hutese, de azt gondoltam valami celja biztos volt hogy raraktak, ezert megneztem muszerrel, es ez a kis folia szigetelve van a hutotol, gondolom a ragaszto a szigetelo anyag. A regi hp laptopom hutojen is volt.

Új hozzászólás Aktív témák