- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
Thunderzolee #12392 üzenetére
Megerkezett a hdd adapter meg a 2ghz-es pentium 4m processzor
az 1gb ram meg uton van.
Az ssd-t nem tudtam belerakni mert az msata->ide adapterem hibas, de majd kuldenek masikat csak az ujabb 2-3 het, igy muszaj volt beraknom a regi vincseszteremet de az meg annyira lassu, hogy semmi kulonbseget nem erzek sebessegben a celeron meg a pentium 4m processzor kozott.
Viszont a celeron processzor joval melegebb volt mint ez a pentium 4m, szoval mar emiatt is megerte a csere.
Kivancsi vagyok milyen lesz ssd-vel -
pataslogeza
aktív tag
válasz
Thunderzolee #12392 üzenetére
Szivesen
de inkabb en koszonom a sok segitseget.
Kozben kideritettem, hogy ez egy acer travelmate 270 utanzat RM CY25 markanev alatt, es ilyen hdd csatlakozo adapter van benne ami az enyembol hianyzik, de irtam az eladonak, utananezett es megvan, jovo heten utanam kuldi. Szerintem a regi, cserelheto vincseszteres laptopokban mindegyikben volt valamifele csatlakozo adapter, hogy megkonnyitse a felhasznalo szintu ki-be szerelest. Van egy regi hp omnibook xe4100 laptopom, abban is van csak mas fajta, es a regi dell laptopokban is volt, az megint mas fajta.Akkor beszerzek egy pentium 4-m processzort, meg 1gb ramot. Processzornol 2ghz, 2.2ghz meg 2.4ghz tudnek szerezni. Melyiket ajnlanad?
Merevlemezt nem akarok belerakni. A regi hp laptopomhoz vettem egy msata ssd-t egy ide->msata atalakito csatlakozoval, de kozben a hp laptopom elromlott, igy most az fog az rm laptopba menni.
Kozben akadt meg egy kerdesem. Ezeket a regi procvesszorokat elektromosan szigetelni kell a cpu hutotol?
Amikor leszedtem a hutot a processzorrol, eszrevettem, hogy az erintkezo feluletere egy vekony alufolia szeru anyag van ragasztva. Le akartam szedni, hogy jobb legyen a hutese, de azt gondoltam valami celja biztos volt hogy raraktak, ezert megneztem muszerrel, es ez a kis folia szigetelve van a hutotol, gondolom a ragaszto a szigetelo anyag. A regi hp laptopom hutojen is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Túra és kirándulás topic
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- További aktív témák...
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest