- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
válasz
Rover623 #145 üzenetére
Én hiszek a ''nem lehet''-ben...
Kapcs. rajzok nuku, macerás smd alkatrészek, szarul kezelhető sokrétegű nyák...
ok, persze én se mondom hogy sétagalopp, és azt se hogy megéri, de nem lehetetlen...csak nem éri meg.
Mert ha kell neki egy noti, akkor vagy megcsináltatja ezt 70-80-ért, vagy eladja a roncsot 50-ért és vesz egy másikat 150-200 körül...tehát 100-150-et kell kiadnia...melyik is a kellemetlenebb...?
Pontosan ezért mondom énis, hogy érdemes lenne legalább a kompetens és felvevőképes körökbe bedobni.
A vevők se hülyék, 50ért ha lenne ennyi készpénzem, és időm lenne továbbadással foglalatoskodni énis megvenném. Főleg ha a kollega által irt 60+mondjuk 10e szerelési költség (reális a lapcserére 10e munkadij?), tehát 110-120e-ből egy áron felüli laptop jön ki...farkastörvény. -
-
cherockee
aktív tag
válasz
Rover623 #127 üzenetére
Nem volt bajom azzal hogy válaszoltál, inkább azzal volt ahogy. Nemtudom honnan vetted hogy felszívtam magam, egész másképp írtam volna...és nem vagyok kiscsillag. Lehet hogy nem bennem van a hiba mikor te minden hozzászólásodban lekezelő vagy? Nem mondtam hogy ne szólj a témához (nincs jogom, nincs értelme se), csak fura hogy te jobban tudod látatlanban mint ő. Kifigurázhatsz ha akarsz, de részemről inkább hagyjuk. Nem erre van a forum.
-
cherockee
aktív tag
nem azt mondtam hogy létezik és a srácnak tökéletesen megfelel amit kidob a google, hanem hogy keresgéljen igy, külföldi oldalakon, ott általában le is irják ha valami hibája van a cuccnak, vagy csak specifikusan ehhez-ahhoz joo...
keresgélsz szerintem találsz NOT = biztos van, énis használom
amugy mire valók ezek a cuccok? pl amit a notebook.hu-nál lehet kapni miben hibás? -
parandroid
félisten
Egy 1,5-ös Celeron M folyamatosan max órajelen megy, ezzel jóval több hőt ad le, mint egy 1,6-os Dothan, hiába van annak 2x akkor L2 cache-e. De szerintem akkor is elbírná azt, ha az is folyamatosan fullon menne - ami elő is fordulhat. Azzal mondjuk egyetértek, hogy nem érdemes (nem szabad) az 1,5-ös Celeron M helyére 2,13-as Dothant pakolni, arra már valószínű nincs felkészítve (bár ez sem kizárt). Érdekes kérdés a barebone gépek, ahol a te kérésed alapján rakják össze a konfigot (Albacomp, Clevo), vajon a nagyobb teljesítményhez más, nagyobb teljesítményű hűtőt is szerelnek?
Mindenesttre megint oda jutottunk, hogy valószínűleg típusfüggő a dolog.
p -
-
parandroid
félisten
Ha jól látom, egy ASUS A6L típusú gépről van szó.
Azt hiszem, hogy lehetséges a csere Dothan magos Pentium M-re, ha minden igaz, ez már Sonoma-s gép DDR2-vel, de egy Everest riport jó lenne, hogy lássuk, valóban ok-e.
Szerk: a B00 után kell lennie még egy számnak, pont az lenne a fontos.
Egy B005-öt találtam ([link]), az 855GM chipsetes, tehát még nem sonoma, viszont elvileg Dothan-ready.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- Motoros topic
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest