- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacifier
csendes tag
válasz
sulaco79 #9979 üzenetére
Újra telepítettem a win7-et (a telepítéés vége felé egy halk, magas hangot hallottam a proci környékéről de csak akkor meg az első bekapcsolásnál, máskor nem tapasztaltam) majd frissítettem a drivereket és elindítottam a prime95 (miközben néztem a hőmérsésletet és a ram illetve cpu kihasználtságot) de mikor elakartam indítani a tesztet elment a kép. Megpróbálkoztam a BurnIn Testtel is de ott is ugyan ez az eredmény, ha elakarok indítani bármilyen tesztett elmegy a kép. Próbálkoztam még csökkentet módba háta de ott is ugyan ez. Még Lubuntu live usb-ről történő bootolásával is próbálkoztam de ott bejön a háttérkép és csak ennyi, majd kb. 3 mp múlva "no signal". A Memtest86 érdekes módon működött és nem mutatott hibát. Még annyit figyeltem meg, hogy amikor elmegy a kép a hard drive ledes jelzője nem világít vagy egyfolytában ég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged