Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Zinwa Q25
Új hozzászólás Aktív témák
-
hasman
tag
Szervusztok!
Van egy relatív combos laptopom.
Viszont valamiért nem vagyok megelégedve proci (?) teljesítményével.
Szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy tudom-e cserélni, valamint mi az amire igen?A kérdéses lapi egy Dell Inspiron N5010 lenne
i5 proci 460M - cpuz állítása szerint a socket 989 rPGA
alaplap: Dell Inc. 03C6YH
déli híd: HM57
bios: A08a többi spec szerintem nem lényeges kérdésem szempontjából de azért megadom
jelenleg 8 gb ram van benne ddr3
valamint a GPU egy ATI mobility Radeon 5000-s széria. 1gm ramA csere a következő ok miatt következne be (ha lehetséges a csere egy jobb procira)
Mert a játék amivel játszom átlag 25 fps-el működik. Gondolná az ember, hogy videokártya, de azt mondták, hogy a videokártyát nem eszi a játék de a procit annál inkább.
Mondom én ha van egy "mini erőművem", akkor miért pislákol "bent az irodában a lámpa"?Előre is köszönöm a segítséget.
Üdvözlettel: Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest