- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeedyJoe
csendes tag
válasz
Rover623 #414 üzenetére
Köszönöm a kedves szavakat.
A hozzáértésről nekem az a véleményem, hogy dokumentáció és megfelelő szakképzés híján csak a tapasztalat marad. Tehát azok, akik az asztali PC-k mellett próbálkoznak notebookokkal is, és néha a kezükbe kerül egy-egy darab, nem fogják annyira kenni-vágni a pályát, mint mondjuk az, aki csak ezzel foglalkozik, sokat szed szét, és néha valamennyit össze is rak. Viszont aki sokat szétszed-összerak, az sem olyan profi, mint a jó márkaszervíznek a jó szerelője, aki fejből tudja az összes típusváltozatot, pl. egy HP szervízes felsorolja, hányféle nx6110 alaplap van, és mi a különbség. Igaz, ezek az emberek csak a saját márkájukat vágják, tehát mindenhez senki nem érthet.
Próbálok itt maradni, most év végi zárás előtti nyugalom van nálunk, de van, hogy napi 20-30 e-mailt kapok, és bejönnek vagy 15-en, és felhívnak 40-en, ilyenkor eltűnök, és lassan válaszolok, ezért csiga az avatarom.
Nem tagadom, hogy a reklámérték miatt vagyok itt, megpróbálok hasznos tanácsokat adni, cserébe viszont néznetek kell a linket az üzeneteim alján. Úgy vettem észre, nagy a tanácstlanaság notebook kérdésekben (nemcsak itt a fórumon, hanem IRL is, sőt, néha még én is tanácstalan vagyok), ezért megpróbálok valamit segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Második bétánál jár a One UI 8
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest