Új hozzászólás Aktív témák
-
KBé
csendes tag
válasz
sulaco79 #10019 üzenetére
Megfogadtam a tanácsodat (az érveid elég meggyőzőek voltak
) és az i3 3110M-es procival szerelt Asus mellett döntöttem. A nagy kijelző nekünk inkább előnyt jelent mint hátrányt.
Azt jól sejtem hogy ebben a gépben a videókártya az alaplapra van forrasztva, tehát nem cserélhető?
Mondjuk olyan őrülten nagy jelentősége nincsen...Voltunk ma az Euronicsban, de sajnos még nem sikerült lezárni az ügyet.
Egyébként nagyon rugalmasan és korrektül álltak a cseréhez, bár nem teljesen értették hogy mi a bajom a visszavitt géppel. Amikor említettem, hogy az erősebb - és esetlegesen cserélhető - processzor miatt választanám a másik Asust, elég furán néztek ránk.
Mondtam hogy úgy tudom az M-es procik erősebbek és ráadásul cserélhetők is, de győzködtek h csak alaplappal együtt lehetne cserélne - az meg ugye nem igazán megérős.
Vitatkozni ilyen esetben nyilván nem fogok, mivel nem igazán vagyok otthon a témában.Mutattak pár i3 4xxxU, i5 3xxxU és i5 4xxxU-val szerelt gépet ami készleten volt náluk, de végül belementek abba is hogy megrendelik nekem a kinézett laptopot.
Egyelőre itt tartunk. Várom a hívásukat hogy mikor mehetek majd a gépért és reménykedem hogy nem fogják visszamondani.
A választékuk talán nem a legbőségesebb, de hozzáállásuk legalább nagyon korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Call of Duty: Mobile
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Haditechnika, harcászat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- HP Alkatrészek eladók!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest