- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBé
csendes tag
válasz
sulaco79 #10003 üzenetére
Szia sulaco79!
Az első kört lefutottam több-kevesebb sikerrel az üzletben.
Sikeres volt mert simán rámondták, hogy vigyem vissza a gépet és becserélhetem másikra, viszont olyan szempontból már nem vagyok annyira jó helyzetben, hogy a kinézett gépek sajnos nem elérhetők.
Kiárusítás van, a legtöbb esetben ezek valahol kiállított, utolsó darabok.
Valószínüleg egy valamivel drágább Asus gép lesz, de még nem sikerült eldönteni hogy melyik.Ha csak a processzort nézem (a többi paraméter többé-kevésbé azonos), akkor szerinted melyik lehet a nyerő vétel ezek közül?
i5-4200U; i5-4210U; i7-3537U; i3-3110M
Az U végüeket ugye késöbb nem tudom cserélni, tehát ha jól sejtem és az általad linkelt oldalon is megnézve ezek közül az i7-es lehet a tuti.
A jóval gyengébb i3-ast viszont késöbb lehetne cserélni, csak abban nem vagyok biztos hogy mi lehet majd a max. Ha csak a TDP-t nézem akkor létezik hogy akár egy i7-3632QM is alternatíva lehet majd?
Esetleg figyelnem kéne a magok számára is? Ebben az esetben az i7-3540M lenne a lehetőségeim teteje?Vagy teljesen el vagyok tévedve és ilyenkor már más paraméterek is számítanak?
Előre is köszönöm ha tudsz segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest