- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Witlok
tag
Erről jut eszembe, hogy láttem egyszer PCMCIA kártyahelyree rakható hűtőt notebook-okhoz azthiszem a conrad oldalán. Úgy rémlik egy olyan axiális ventillátor volt benne mint amilyeneket a slothelyre szerelhető kártyahűtőkben alkalmaznak.
Szóval ha nem elég jó a heatpipe akkor be lehet neki segíteni egy ilyen hűtőkártyával :) -
HEBI
senior tag
Ma megvizsgáltam a notebookom hűtését. Kicsit durva.
Alapban a proci (1.6 nortwood) 32 C, az alaplap meg 33 C. Elindítottam a Sandra burnin testet, a proci felment 45-46 fokig, azért irok kettőt, mert amikor 46 fok lett akkor beindult a venti és visszaküldte 45re. Az alaplap meg 39C-ra. Miután vége lett a tesztnek, a 2 azaz kettő perc alatt visszaállt az eredeti állapot.
Valami heatpipeos hűtés van benne állítólag, egyszer megnéznék egy ilyet szétszedve.
Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest