- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Witlok
tag
Erről jut eszembe, hogy láttem egyszer PCMCIA kártyahelyree rakható hűtőt notebook-okhoz azthiszem a conrad oldalán. Úgy rémlik egy olyan axiális ventillátor volt benne mint amilyeneket a slothelyre szerelhető kártyahűtőkben alkalmaznak.
Szóval ha nem elég jó a heatpipe akkor be lehet neki segíteni egy ilyen hűtőkártyával :) -
HEBI
senior tag
Ma megvizsgáltam a notebookom hűtését. Kicsit durva.
Alapban a proci (1.6 nortwood) 32 C, az alaplap meg 33 C. Elindítottam a Sandra burnin testet, a proci felment 45-46 fokig, azért irok kettőt, mert amikor 46 fok lett akkor beindult a venti és visszaküldte 45re. Az alaplap meg 39C-ra. Miután vége lett a tesztnek, a 2 azaz kettő perc alatt visszaállt az eredeti állapot.
Valami heatpipeos hűtés van benne állítólag, egyszer megnéznék egy ilyet szétszedve.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest