Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petiapó

tag

válasz _Berci_ #14236 üzenetére

Személy szerint én meg vagyok vele elégedve. Nagyon szeretem ezt a kis masinát. 2009ben vettem, és már rögtön utána kapott +2GB RAM-ot, majd 3 évesen egy SSD-t amitől szinte megtáltosodott, és az üzemidő is jelentősen nőtt). Sajna az idő vasfogai kíméletlenek. Pl.: a DVD íróját egyetlen egyszer használtam, aztán évekkel később mikor megint kellett volna már hiába, viszont sokat jártam külföldre, így kikaptam belőle, és annyival is könnyebb volt vinni. A mai világban már különben sem látom értelmét.

Köszi a választ. Akkor lehet összetákolok egy egyszerűbb asztalit (a régi romjaira). Nincs is már szükségem a mobilitásra. Egy éve ki se vittem a lakásból. :)

Üdv: Petiapo

• Petiapó

tag

Sziasztok!

Van egy Acer 5738G laptopom. Nem sok olyan dolog van rajta ami még működik, és most még jött egy újabb betegsége.

Egészen pontosan az a jelenség, hogy bekapcsoláskor elkezd ki-, bekapcsolni a töltés folyamatosan (másodpercenként akár többször is), majd szépen lassan, durván 2-3 perc alatt egyre hosszabb ideig marad úgy a töltésjelzés, végül helyreáll, és akár 2 napig is megy folyamatosan bármilyen "szakadás" nélkül.
    Próbáltam akku nélkül, bekapcsolni se lehet. Még egy fél másodpercet se megy a gép. Szóval amíg helyreáll a töltés, az akksival hidalja át az időt.

Ez valószínűleg a töltésvezérlő hibája lehet?
    Valamint szerintetek hogy készüljek idővel, mennyit mehet még el így, míg teljesen kileheli a lelkét?

(előbb utóbb cserés lesz, mert például, ha kettőnél több USB portot használnék, már egyiket se látja, kettőt még igen, DVD is ki lett kapva belőle, a videókártya is makacskodik néha, az akksi is már csak 20-30 perces, és nagyon melegszik is a masina)

Új hozzászólás Aktív témák