- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
virs_lee
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémám adódott egy Lenovo G585-el. Szervizből hozták vissza, cserélték benne a HDD-t (500 GB Seagate került bele) Már a BIOS betöltése is nehézkes, kb fél perc mire választhatok a lehetőségek közül.
A rendszer telepítés pedig elhasal azon a ponton, amikor kiválasztanám a meghajtót, hogy hova települjön a Windows. (BIOS-ban látszik a HDD!) Be tudok bootolni USB-ről és DVD-ről is viszont a fent említett pontnál leakadunk. Eszközillesztőt kér, próbáltam is betallózni neki megfelelő drivert, de nem vette az adást. Win 7, Win 8, Win10, mind 64 bit lett kipróbálva de egyik sem volt megfelelő. A SATA Controller Mode: AHCI, további beállításokat (Boot mode: Legacy Support, Boot Priority: Legacy First) is változtattam de nem...alapbeállítás ugye UEFI, de ezzel sem megy. BIOS frissítés? Lehet vak vagyok, de nem láttam hozzá...Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest