- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
briandog
újonc
válasz
Pyttawrx #17349 üzenetére
Hali. Az a gond hogy már nem nagyon emlékszem arra hogy régen mennyi volt a hőmérséklet. De ennyi biztos nem volt. Viszont nem nagyon van terhelve a gép. Se hdd se proci se ram. Amúgy még garis szóval vissza is viszem mert ez igaz, hogy csak eltakarom a problémát. Köszönöm szépen a válaszokat. Mindenesetre azért meg rendeltem a hűtőpadot. Újra pasztázást meg kérni fogom a szerviznél.
-
briandog
újonc
Hellósztok!
Először is az alany : Asus TUF fx504gd-dm017.
Egy évig szinte semmi probléma nem volt a laptopnak és kb 2 hónapja azt csinálja hogyha el indítok egy játékot akkor tök jól fut aztán el telik egy kis idő és el kezd darabolni. Ilyenkor kb 15 fps em van. Például az Arkham Knightnál és a Cod Modern Warfare open bétánál is ezt csinálta.
Újra raktam a drivereket frissítettem a Windowst. Fel raktam a Windowsban is a driver frissítést a gpu-hoz a hibakeresővel. Ez egy ideig megoldani látszott a problémát, nyertem egy kis teljesítményt de utána megint el kezdett laggolni. Még a Windowst is clean installal raktam újra.Viszont a gép 90 fokos kb játék alatt, grafikai beállítástól függetlenül. Én a hűtésre tippelnék.
Ha esetleg az a baja, hogy kevés neki a gyári hűtő a játékhoz akkor tud valaki ajánlani olyat ami vissza fogja a hőmérsékletet? Én a Deepclean multi Core x6 és az x8 között vacilálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest