- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedWing
aktív tag
Sziasztok!
Egyik jó barátom FuSi notija a következő hibajelenséget produkálja:
- nem tölt ill. mivel az aksi lemerült már be sem lehet kapcsolni
a tápkábel jó, kipróbáltuk másik gépen.
Esetleg van valaki akinek hasonló gondja volt? Valami ötlet a javításra? Sajna már nem garanciális és nagyon fontos adatok vannak rajta. -
RedWing
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám és remélem itt majd tud valaki segíteni!
Noti: HP nx6125 (Sempron)
"Szül.idő": 2005. dec.
No gari...
Problem:
Az istennek sem tudom bekapcsolni a wifi-met. már minden elképzelhetőt kipróbáltam...
letílt majd engedélyez, új driver, új windows, ..., eszközkezelő látja, everest szintén, rooter tuti jó, másik gép megy róla hiba nélkül.
Nekem meg folyamatosan csak azt írja ki, h. nem tud csatlakozni, ill. nincs bekapcsolva a wifi, viszont a gombra nem reagál...
Előre is köszönöm szépen a segítséget!!!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest