- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezsolti
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy szervízt a pesti oldalon ami megbízható és normálisan kitakarítják a gépet, jó minőségü hővezetőpasztával kenik újra?
Lehet vidéki is, Kistarcsa környékén 20km-en belül. -
ezsolti
tag
Sziasztok!
1 hónapja fordultam segítségért ebbe a fórumba: Itt.
Sajnos senki sem tudott segíteni a probléma megoldásában, végül még is sikerrel jártam. Sikerült azt az egy külföldi fórumot megtalálni ahol érthetően leírták a megoldást. Okulásul ha valaki belefut ugyan ebbe a gondba.
Bios frissítéssel lehet feloldani a korlátozást amit az ACER rakott bele a BIOS korai verzióiba. Az újabbakból ki tudja miért kivették. A frissítés sem ment egyszerűen. Az általuk írt program nem indul el Win7-ten, csak Vistán. Illetve van még 1 lehetőség. Bootolható usb stick, lemez stb. Nekem ez sem segített, egyszerűen nem indult el a BIOS frissítés bár mit is csináltam. Végül szereztem egy vinyót, Vistát ráraktam és az alól megtörtént a frissítés.
Mostmár látja a 4GB memóriát nem csak 2.99-et.Üdv.
-
ezsolti
tag
válasz
cassius.clay #3606 üzenetére
(#3610) Duree
#3606) cassius.clayNem, azt írja ki, hogy használható! Ebben az eseben az a kérdés, hogy amikor 3GB volt benne akkor azzal miért nem fordúlt ez elő. Annál nem írt ki ilyet! A vidkártya sját memós 9600M GT 512MB. Teljessen mindegy mennyit használnak az alkalmazások a ramból állandóan ezt írja ki az "Alapvető rendszerinformáció megjelenítése a számítógépről" lapon. Számítógép ikonon jobbklikk, tulajdonságok és ott látható a ram mennyisége "Telepített memória (RAM): 4GB" és mindjárt utánna, hogy (2.99GB használható".
Az "minialkalmazások" között van egy ram figyelő, de az is csak 3GB-ot lát viszont mutatja a terheltségét a ramnak.
Everest is csak 3GB-ot lát mint fizikai memóriát de az spd lapon kiírja hogy 2x2GB memória modul van a gépben! -
ezsolti
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Van egy Acer aspire 5930G notim. Eredetileg 32 bites vista volt rajta és 3GB ram volt benne. Raktam fel win7 ultimat-et (64bites) 2 hónappal ezelőtt. Tegnap bővítettem a memóriát az eredeti 3-ról 4GB-ra. Ugyan olyan 2GB-os modul került az 1Gb-os helyére mint a már benne lévő 2GB-os. A következőt írja a rendszerinformációs lap: memória 4GB (2.99GB felhasználható)
Tehát látja a 4GB-ot de nem használ csak 3-at. Amikor 3GB volt csak benne akkor azt teljes egészében használta. A memórimodul nem hibás, teszteltem.
Kerestem a neten megoldást de csak ugyan erre a problémára találtam rá. Sokak futottak bele, különböző notikon különböző memória tipusokkal, különböző oprendszerekkel de megoldást egyik fórumon sem találtam! Biosban sem találtam beállítási lehetőséget.Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest