- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frosttide
tag
válasz
muszor #11191 üzenetére
Hello!
Kiállítási darabot legközelebb nem szabad elhozni ~9% engedményért. Ha nincs rajta 20-30%, akkor nem éri meg, ugyanis gyakorlatilag használtat veszel. Ennek az lenne a lényege, hogy bevállalod, hogy kopott, nyomkodott, fogdosott, cserébe jóval gazdaságosabb, mintha raktárból veszed.
Én ismerősnek egy 38 000-es cuccot vettem Media Marktban 27 ezerért, megbeszéltük, hogy ennyiért bevállalja, kipróbáltuk, működött, elhoztuk.
Örülök, hogy végül jól kijöttél belőle, legközelebb tapasztaltabb leszel. -
Frosttide
tag
válasz
ati012 #10981 üzenetére
Időközben megoldottam a problémámat, így leírom a megoldásom. 3500 Ft-ért vásároltam egy Genius USB mikrofonos fejhallgatót, ezen megy a Skype, a TV-fejhallgató-beépített hangszóró között meg a Conextant Smart Audio programban (tálcára letéve) váltok összesen 3 kattintással. Így marad itthon a laptop a picsába. Köszi a tippet és ezáltal az inspirációt.
-
Frosttide
tag
Sziasztok!
Egy problémával kapcsolatban szeretnék tőletek segítséget kéni. Adva van egy Lenovo G580 (20150) WIN7-el telepítve, egy ideje elkezdett vacakolni az audio vezérlő. Egészen konkrétan, ha kihúztam a fejhallgatót a jack foglalatból, akkor percekig nem volt hang a beépített hangszórókon, de aztán helyreállt.
Későbbiekben ez úgy változott, hogy fejhallgatón volt hang, azt kihúzva viszont csak akkor, ha Vezérlőpult-Hang menüben mókoltam, azután szólt. Nemrég már mikrofon gondok is felléptek és csak a Conextant driver újratelepítésével tudtam megoldani a problémát.
Ma már a mikrofon csak akkor vesz hangot, ha a gépet bedugott Jack csatlakozóval indítom. Ha kihúzom a fejhallgatót sem a beépített hangszóró nem megy, sem a mikrofon. Viszont, ha uninstallálom a Conextant drivert, újraindítás után működik a beépített hangszóró is viszont ekkor egyrészt manuálisan kell választanom, hogy vagy csak hangszóró, vagy csak fejhallgatón menjen a hang, másrészt mikrofon nem működik.
Kérdésem, hogy mit lehet ilyenkor tenni, ha a hangszóró maga működik, csak a feltelepített driver mellett nem hajlandó váltani, ha kihúzom a jack-ből a fejhallgatót? A gép még decemberig garanciális, küldjem el a szervizbe, vagy csak a nyomorult driver szarozik velem? Válaszokat előre is köszönöm és bocsánat a túl hosszú írásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Autós topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged