- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda130
tag
Az a baj, hogy XP-s a gép és elfelejtettem már hogy hol lehet energia gazdákodást állítani. Nem baj, megpróbálgatom Távoli kapcsolattal. Hátha jó lesz. Bios-ozni csak konkrétan a gép mellett tudok, meg másik USB-t is. Kerestem én ha jól emlékszem, a Bios-ban kikapcsolni, de mintha úgy emlékeznék, hogy nem találtam ilyesmit.
Minden esetre köszi a segítséget! -
honda130
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Nővéremnek van egy Asus A9RP leptopja, amiről ugye tudjuk, hogy nem az új példányok közé tartozik. Nagy dolgokat nem várna tőle, jobbára csak az Avon rendeléseit adja fel róla, viszonylag lassú internetet is használ abban a faluban, ahol lakik. Tööbszintes házban él, ahol az alsó lakószinten dübörög egy T-home-os modem, amivel egybe van építve a router is. A szoba, ahol a laptop-ot használja, fennvan az emeleten és nyugodtan mondhatjuk, hogy csak nyitott ajtóval, és csak az ajtó mellett van neki térereje azzal a wifivel, ami az Asus-ban van gyárilag. Gondoltoam egyet, vettem neki egy USB-s TP-link Wifi modult, mondván ennek van antennája, talán nem lesz annyira helyhez kötve és esetleg az ágya mellett is lesz térerő. Szépen kihagytam a telepítéskor a gyári wifit és feltelepítettem neki a TP-Liket, választottam egy USB-t, és beüzemeltem. Lám, igazam lett, mert a térerő gond maximálisan megoldódott neki. Igaz, a sebesség nem lett egy rakéta, de mint már mondtam, Avon rendelésekhez jobb mint a semmi.
A problémám: Miért csatlakozik le őrőkké a netről? Ilyenkor nem elég újra manuálisan létrehozni a kapcsolatot, hanem újra kell indítani a gépet.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest