- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Az mitől van hogy nem akar elindulni a laptop? Lenovo G580-ról lenne szó (fórumában jártam már régen, ott csak annyit mondtak hogy mással is megesett).
Feljön a Lenovo felirat, de utána nem történik semmi, nem indul el a Windows, de még csak a BIOS-t sem lehet elindítani - írja hogy Starting BIOS..., de csak áll. Mindeközben a noti ventillátora pár másodperc után max. fordulatszámra beáll, gondolom ezalatt keményen dolgozik a gép, hogy micsodán fogalmam sincs.
Többszöri újraindítás után pedig simán elindul a gép, ez lehet 3 újraindítás de volt hogy negyed óráig indítgattam
Garanciálisan szervizbe is vittem, ott persze rögtön elindult nekik, majd pár napos tesztelés után visszaadták mondván semmi baja (egyébként miután visszakaptam a gépet, kemény egy hónapig tényleg pöccre indult, nem tudom mit csinálhattak vele, elmondásuk szerint semmit).
Ezt a hibát mi okozhatja? Szoftveres, hardveres, vigyem szervizbe megint? -
tonyrulez
őstag
Üdv!
Lenovo G580-as nem mindig szokott elindulni, csak a Lenovo feliratig jut, ráadásul még a BIOS sem jön fel. Habár ha megnyomom a gombját kiírja hogy BIOS megnyitása, de nem jut tovább. Eközben a venti is hamar felpörög szinte maximum fordulatszámra. Kb 30-60 percig kell be- és kikapcsolgatnom, hogy végre elinduljon a Windows is. Ez mitől lehet? Ezt szervizben mennyi idő alatt tudnák megcsinálni? Munkaeszköz a gépem, úgyhogy sokáig nem tudnék megválni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest