- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
#17416704 #20616 üzenetére
te kérdezted, hogy milyen lehetőségeid vannak
a laptopbontós kommentben én nem úgy értettem, hogy veszel egy random akkut és kibontod belőle a cellákat, hanem konkrétan a laptopodhoz való akkut veszel használtan.
30-60 perces akksikat régi gépekhez tényleg fillérekért árulnak. -
cidalain
veterán
válasz
#17416704 #20613 üzenetére
esetleg itt aprón laptopbontós szakitól is lehet akkut nézni.
én már volt hogy vettem majdnem tökéletes akkut törött kijelzős gépből, teszteletlenül hirdették, így az ára is olyan volt, és jól jártam.
vagy kifoghatsz olyat, ami ugyan már nem bírja addig, mint egy új, de legalább nem cellahibás -
cidalain
veterán
válasz
cidalain #20508 üzenetére
na ennek is megvan a vége:
Minden DELL leírás csődöt mondott, az összes létező BIOS verzió felkerült a gépre, és úgy sem oké. Jó eséllyel meghalt a TPM chip az alaplapon.
A locker kód szerencsére megvolt a MS accountban, így le lehetett menteni az adatokat az SSD-ről. Most új win titkosítás nélkül tökéletesen megy, csak a gép indításakor F2-vel túl kell lépni a TPM hibán. -
cidalain
veterán
válasz
#34322688 #20535 üzenetére
Lehet, hogy mechanikai hiba lesz, ha az újratelepítés sem oldotta meg. Mindig Win indulás után nyílik ki? Ha pl sokat molyolsz BIOS-ban akkor nem?
Sok notinál a optikai meghajtó gyári előlapja ki van cserélve egy vastagabb, designhoz illő formára, emiatt a gombja sokkal bumszlibb. Simán lehet, hogy a gomb befeszült, és kis mozgatástól is megnyomja a mikrokapcsolót. -
cidalain
veterán
Dell 5480 laptop.
Egyszer csak bekapcs után kiírja, hogy TPM device is not detected!
Dell troublesooting linkFor laptops
Remove the AC adapter, turn off the computer, and disconnect any USB devices.
Turn on the computer and press F2 key to enter BIOS or System Setup.Is TPM available under Security? If yes, no further steps are required.
If TPM is not present, turn off the computer, and disconnect the battery (if the battery is removable).Discharge static power by pressing and holding the power button for over 60 seconds.
Connect the battery (if the battery is removable), AC adapter, and turn on computer.F2-vel belépve nincs ott a Securityban a TPM.
Oké húzgáljam le az akkut (ha eltávilítható), és csináljam a gombnyomást.
De nem távolítható el az akku, csak szétszedéssel. Ilyenkor mi van?
(persze meg lett próbálva akkuval is a 60 seces gombnyomás, nincs siker)A probléma, hogy ez egy női laptop, és nincs nálam, tőlem 100km-re van. a Tulajnak se eszköze, se érzéke nincs a hátlap leszedéséhez.
Nincs más megoldás, mint levenni a hátlapot, és lehúzni az akku csatiját, és úgy nyomni a gombot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest