- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
margo80
csendes tag
Sziasztok!
Először is el kell mondanom hogy még nem igazán értek a számítógépekhez vagyis még kezdő vagyok.Olyan problémám lenne hogy mikor megnyitom az eszközkezelőt néhány helyen sárga háromszög van.Ahol van ilyen oda rámentem és csináltam olyat hogy illesztőprogram frissitése és olyat írt ki hogy naprakész de még mindig ott a háromszög!Akkor probáltam azt is hogy letöröltem és a hardver hozzáadásában ujra telepítettem de akkor ott azt írja hogy a program nem fog működni vagy hibás.Mi ennek az oka hogy eddig ezek működtek és most meg ilyen jel van előtük? Nekem egy fujitsu siemens amilo pa2548-as laptopom van amin vista home premium van.Leírom hogy mik előtt van háromszög:
Átviteli kábelek itt minden háromszöges: Belkin usb áttelepítő kábel és usb áttelepítő kábel
Tároló vezérlők itt csak egy:AJYCYERB IDE Controller.A Microsoft iSCSI-kezdeményezőn nincs az jó.
Windows adatfigyelőnél megint minden háromszög:Microsoft Windows adatfigyelő MTP-alapú eszköze éa a Microsoft windows adatfigyelő-kompatibilis eszköz.
Volt még a videokártyáknál is:Intel R 82852/82855 GM/GME grafikavezérlő ezt letöröltem baj?,de viszont a NVIDIA GeForce8400M G az jó.
Hogy tudnám ezeket helyre hozzni? MI a baj velük? Remélem elég részletesen írtam le és tud valaki segíteni!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 10.26. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx