- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Segítsetek kérlek! [link] Lenovo Legion 5 15IMH05H típusú laptop meg lett vásárolva bátyám részére. Én ez nagyon gyönyörűen feltelepítettem, álomszépen ment és futott minden rajta. Kicsit Furmark-ot is toltam rá, hogy lássam a melegedést és FPS értékeket. Eredeti win 10 pro van rajta, minden rendben volt. Elvitte tőlem a gépet és rádugta HDMI-vel a tv-re. Azt mondja, hogy ilyenkor már alapól csillagos ég szerű pixelek jelennek meg a tv kijelzőjén. Vannak statikusak és vannak villogók. Ilyet ez a tv ezzel a kábellel a PC-jével nem csinált soha. De nem is ez a durva. Amint elindít filmet akár MPC-BE-vel, akár VLC-vel, a tv képernyő koromfeketére vált. A laptop kijelzőn gyönyörűen fut. Nem csak filmnél, egy sima youtube videónál is ugyanezt csinálja. Tehát lényegében akármilyen mozgókép elindul, a tv kijelző elfeketedik. Próbáltuk duplikálva és kiterjesztettbe is. Átdugattam vele a tv-n másik HDMI foglalatba. NVIDIA drivert leszedettem és újrarakattam. Mindig ugyanez. Eléggé ki van idegileg valahol érthető módon. A kábelre azért nem gyanakszom, mert tökéletesen működött a PC-vel, de javasoltam neki, hogy amint tudja próbálja ki egy másikkal is. Mit nem veszek észre vagy mire nem gondoltam így telefonon keresztül elég nehézkes volt. Bekavar az alap intel videókártya vagy mi lehet ez? Ha a laptopon minden rendben, akkor magával a HDMI kimenettel lehet zűr? De miért csak mozgóképeknél tűnik el a kép? Mit javasoltok? Ha kijön a futár a laptopért(olyan garancia van rá), azzal nem megy semmire, mert ezt ugye helyben kéne megnéznie szakembernek, hogy lássa mit produkál a tv-vel....... -
Peace
nagyúr
Igen, sajnos melegedés. Amatőr hiba volt részemről. Nem is forog a venti sajnos. Stress teszt le is áll pár perc után, hogy hardware failure.
Esetleg valami ötlet, hogy szegénykébe hol próbálkozzak ventit keresni. Mondjuk szinte esélytelen, mert hazai bontók oldalát nézegettem, de semmi. Ebay meg amazon elég húzós. Mármint használt van, 2700 körül, de az új az 8000.
-
Peace
nagyúr
Adott egy Dell Inspiron 1520-as laptop. A gazdája panaszkodott, hogy sokszor hihetetlenül elkezdenek akadni a filmek, meg úgy általában az egész gép használhatatlan szintre lassul. Eredetileg 32 bites win 7 volt rajta, de menet közben fel lett bővítve 4 GB-ra, így gondoltam tegyünk egy probát a 64 bit-essel. Én nem tapasztaltam az általa említett problémát. HD sentinel szerint vinyó remek állapotban van, bár tudom, hogy ez nem feltétlenül garancia bármire is. Feltettem az új rendszert, és az elején nagyon szupernek tűnt, aztán másnapra csak előjött ismét a szaggatás filmek alatt. Mire gyanakodnátok? Ezek szerint nem feltétlenül software-es volt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Need for Speed Pro Street
- Vicces képek
- Metal topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest