- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Péntek este óta fura dolgokat csinál a gépem Néha ( Fujitsu Ah 530 ( kb 1 éves ) )
Jelenség : elkezd mint az állat pörögni a CPU hűtő ventilátor , elég meleg levegőt fúj aztán lekapcsol magától , bekapcsolom egy darabig ( 1 -2 óra ) megint jó aztán megint leáll . De most az van hogy már 1,5 órája nyúzom ( internet + víruskeresés + videók + Everest stability teszt ) = 85 C -fok , Cpu 100 % pörög , most úgy tűnik jó , de most hogy írok és mennek a hátérben a dolgok le van lassulva a gép + fagy a gép ( nagyon rossz így írni )
Vírusirtó Trend Micro Is + , Eset online scanner vírus nincs ezek szerint
Mi lehet - lehetett a gond ? Telepítsem újra a Win 7 ? Tanács ? Eddig ilyen nem voltUti : Tegnap este újraraktam a Win 7 azóta mintha jó lenne
Ahogy olvastam a neten ez a hiba akkor szokót lenni ha felmelegszik a Cpu ?
Ezer köszönet -
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Tegnap egyik ismerősöm hozott egy Fujitsu A 530 laptopot ( majdnem olyan mint az enyém csak az enyém AH530 , de belsőre ugyanaz ) avval a hibával hogy ( lefagy , kék halált , ) Gondoltuk újra húzzuk a win 7 Professiona l64 b De mindig hibakódokat dobbot , megírtam a win 7 fórumba ( tanácsot is adtak merevlemez , vagy a Ramm hiba Köszönöm nekik ) Teszteltem Az egyik ramm volt a bűnös , amit utólag raktak be Július 29 -én , (kingmax 1333 mhz 2 Gb DDr3 ) Mondtam a srácnak hogy az lehet a baj , vegyem ki nyugodtan ,kivetem , Win 7 kapásból felment ( eddig jól működik ) .
Kérdés : mitől tud durván 5 hónap alatt tönkremenni ? Gyári hibás lehet ? Nem való volt bele ? Alaplap hiba ?
Kérdés : ugyan ilyenre cserélje (garanciális ) ?? Érdemes 2 GB helyet 4 GB venni
Este is Reggel is próbálgatom a gépet De valami nem jó még ( nem fagy , kék halál sincs ) de lassabb lett a gép :startmenü , vezérlőpult megnyitásoknál . Felraktam ezt [link] .merevlemez ( hibátlan ,100 % , hőmérséklet is jó , miden rendben ) Nincs valami olyan program ami tetőtől talpig átvizsgálja a gépet ? Vagy ennyire számít hogy 4 GB Ramm helyet csal 2 GB van benne . , Ezer köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest