- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tikadanee
csendes tag
Sziasztok!
Gyorsan átfutottam a "víz" kulcsszóra bejövő találatokat, de sajnos nem volt közte az én hibám.
Adott egy HP 15-db0006nh típusú ryzenes laptop ami sajnos le lett borítva egy fél pohár vízzel. Gari már nincs.
Azonnal kikapcsoltuk ahogy lehetett. Szétszedtem, aksi beépített szóval ahhoz mindenképp szét kellett szedni. Hajszárítóval hideg levegőt fújva kiszárítottuk. Az ez után jelentkező jelenség elég érdekes.A laptop töltődik a led szerint és fel is tölti az aksit (pirosról fehérre vált). Hálózatról lehúzva a laptop el is indul (jelenleg is erről írok). Viszont hálózatra dugva nem indul el és ha menet közben dugom be az adapterét azonnal kikapcsol a laptop. Ezután el se indul aksiról sem csak ha kiszedem az aksit és visszateszem.
Indulás után ez az üzenet fogad minden aksi ki-beszerelés után :
"The CMOS checksum is invalid.
The CMOS will be reset to the default configuration and will be rebooted.
Please check your BIOS Setup options to see if they changed.
CMOS Reset (502)
ENTER - Reboot the system"Ezután újraindul és megy a laptop szépen amíg le nem merül vagy ki nem kapcsoljuk. Azzal már nem kisérletezek, hogy hálózatra dugom hagy töltse menet közben mert macerás szétszedni amikor elszáll emiatt és gondolom nem egészséges jelenség.
Olyat is próbáltam, hogy aksi nélkül hálózatról indítani de ugyancsak nem kapcsol be. Aksival vagy a nélkül amikor rádugom az adaptert 1 mp ciripelés hallatszik és elhal a hang.
Próbáltam megkeresni a bios elemét hátha vizes vagy van vmi retek rajta/alatta de nem találtam magát az elemet... Hülye kérdés tudom, de azzal, hogy kiszedem az aksit reseteli a biost?
Másik adapterrel nem próbáltam még, megoldás lehet?
Bocs hogy hosszú lett vagy ha volt már ilyen hiba de nem találtam meg a keresővel.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Konteó topic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- League of Legends
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest